Σχετικά με το σταθμό


 Από τον Μάρτιο του 2017, τροφοδοτείται από έναν μετεωρολογικό σταθμό τύπου Davis Vantage Vue. Ο σταθμός αποτελείται από έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας, ένα βροχόμετρο και ένα ανεμόμετρο, τοποθετημένα στην ειδική αυτόνομη σουίτα για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 2,5 δευτερόλεπτα από τους αισθητήρες και οι μετρήσεις αποθηκεύονται για 25 ημέρες στον ενσωματωμένο καταγραφέα δεδομένων. Επίσης για τη ζωντανή καιρική εικόνα, υπάρχει η κάμερα Microsoft LifeCam Studio με αισθητήρα 1080p HD, που βρίσκεται σε προστατευτικό περίβλημα παντός καιρού. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Cumulus. Η σελίδα ενημερώνεται κάθε 10 δευτερόλεπτα για την απευθείας παρακολούθηση του καιρού και κάθε 10 λεπτά για τα καιρικά δεδομένα.

Ο παλιός Μετεωρολογικός Σταθμός


 Ήταν, από το 2013 ως το 2017 ένας μετεωρολογικός σταθμός τύπου TP1080WC Tycon Power. Ο σταθμός αυτός αποτελείται από έναν αισθητήρα θερμοκρασίας-υγρασίας, ένα βροχόμετρο και ένα ανεμόμετρο. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 48 δευτερόλεπτα από τους αισθητήρες και 4080 μετρήσεις αποθηκεύονται στον ενσωματωμένο καταγραφέα δεδομένων.

Σχετικά με τη τοποθεσία

 Η Πετάλεια είναι ένας μικρός οικισμός στο βόρειο τμήμα της νήσου Κέρκυρας, στην Ελλάδα. Από το 2011 και με τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μέρος του δήμου Θιναλίων.
(Περισσότερα)

 Η Πετάλεια βρίσκεται στο Όρος Παντοκράτορας και σε υψόμετρο 650 μέτρων.

Σχετικά με τη σελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org. Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP. Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS. Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα. Επίσης πολλές ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran. ♦     ♦     ♦     Ποτέ μη βασίζετε κρίσιμες αποφάσεις σ'αυτές ή οποιεσδήποτε πληροφορίες καιρού από το Internet     ♦     ♦     ♦